تکه ای از متن پایان نامه :

-3-4-گونه های دارچین:

  • گونه وروم[1] یا دارچین‌اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم می باشد.
  • گونه آروماتیک[2] یا دارچین چینی که پوست آن نازک اما سخت می باشد اما عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر می باشد.
  • گونه بارمانی[3] یا دارچین اندونزی.
  • گونه لوریلورویی[4] یا دارچین ویتنامی

2-3-5-ترکیبات شیمیائی:

در هر صد گرم پودر دارچین

    شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     
  • آب ۱۰ گرم

2-3-6-1- بیماری قلبی

عقیده بر این می باشد كه كلسیم و فیبر موجود در دارچین باعث پیشگیری از بیماری قلبی می گردد. افزودن مقادیر كمی دارچین به غذا در كسانی كه از بیماری قلبی – عروقی و فشار خون بالا رنج می‌برند، كمك‌كننده می باشد.مظفریان،(1375)

 

2-3-6-2- التیام :

دارچین در بند آمدن خونریزی موثر می باشد. پس فرآیند التیام را سرعت می‌بخشد. دارچین همچنین خاصیت ضد التهابی دارد. در رفع گرفتگی‌های عضلانی موثر می باشد و برای تسكین درد و برطرف كردن انقباضات عضلانی و مفاصل، مفید می باشد. مصرف دارچین برای برطرف كردن التهاب مفاصل، توصیه می گردد همچنین دارچین در برطرف كردن سردرد كه به علت سرماخوردگی ایجاد می‌شودنیز موثر می باشد.طالب زاده(1389)

از لینک پایین صفحه ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک پایین صفحه