ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین

تکه ای از متن پایان نامه :

-1-1- مکانیسم اکسیداسیون :

برای مدت طولانی تصور می گردید که ماده حاصل از اکسیداسیون، یک پراکسید حلقوی می باشد. فارمر و همکاران درسال های 1940 نشان دادند که ماده تولید شده در اثر اکسیداسیون در حقیقت یک هیدرو پراکسید[1]) می باشد. بر طبق پیشنهاد این گروه مکانیزم فرایند اکسیداسیون اساساً بر پایه تشکیل رادیکال آزاد قرار دارد(فاطمی، 1378).

شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     

رسید واکنش وارد فاز دوم می گردد. ویژگی این مرحله سرعت زیاد اکسیداسیون به خصوص در مراحل آخر آن می باشد که چندین برابر سرعت واکنش در فاز اول می باشد. نقطه ای که نمونه بو وطعم تند پیدا می کند کم وبیش با شروع مراحل اولیه فاز دوم مطابق می نماید. مرحله اولیه اکسیداسیون نسبتاً آهسته

 

از لینک پایین صفحه ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید: