عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :

شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     

ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین

تکه ای از متن پایان نامه :

-3-دارچین:

دارچین درختی می باشد کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می گردد.گل های آن در فاصله ماه های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می گردد.

 

2-3-1- کلیات گیاه شناسی:

برگهای گیاه به صورت متقابل، بیضوی و بلند ، نوک تیز ، بدون ‌کرک ، صاف و شفاف در سطح فوقانی پهنک و غبار آلود در سطح تحتانی آن دارد برگ این درخت سبز تیره ودارای گل هایی به رنگ سفید می باشد.هر گل دارچين را پوششی مرکب از 6 کاسبرگ در بر می‌گيرد. درون گل‌ها 12 پرچم در 4 ردیف جای دارد. (قهرمان1363)

 

 

شکل(2-10)- بخش های مختلف گیاه دارچین

مادگی آن دارای تخمدانی یک خانه می باشد و پس از رسیدن ، به میوه‌ای به صورت سته و به رنگ قهوه‌ای تبدیل می گردد ، که همیشه با کاسه و نهنج گل همراه می‌باشد. قسمت گوشت‌دار میوه نیز رنگ مایل به سبز دارد و درون آن دانه‌ای با مغز روغنی نظاره می گردد.

نام علمی این گیاه Cinnamomum zeylanicum، از رده دولپه ای ها، تیره برگ بو ها و گونه زیلانیکوم می باشد.(زرگری 1376)

تکثیر آن به سهولت با کاشتن دانه یا به طریقه قلمه زدنو خوابانیدن شاخه‌ای از درخت صورت می‌گیرد. نخستین برداشت محصول از درختان پرورش یافته چهار ساله صورت می‌گیرد. برای اینکار

از لینک پایین صفحه ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید: