عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد :

ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین

تکه ای از متن پایان نامه :های تجاری 1و2 که به ترتیب دارای42±5708=IC50 و 31±4230=IC50 می باشند از خود نشان داد که با در نظر داشتن پژوهشهای متعددی که در این زمینه صورت گرفته این امر را می توان به حضور درصد بالاتر ترکیبات فنولی و منو ترپنی در اسانس های تجاری نسبت داد. (ربرتو و باراتا [1]1994،جولیانی هکتور وهمکاران 2004 ، ساکتی 2005،لین 2009)

 

شما می توانید مطالب مشابه این مطلب را با جستجو در همین سایت بخوانید                     

از لینک پایین صفحه ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید: